Loading Laddar...
 

Teoritest

TEORISTÖD - ANPASSAD UNDERVISNING

LOSS teori ( läs och skriv svårigheter)Vi kan erbjuda extra stöd och hjälp för dig som är dyslektiker, ADHD eller av någon annan anledning vill ha lite extra hjälp med din teoriläsning. Du läser enskilt med en lärare (Evalena) som har gällande utbildning i ämnet.

Vi lägger upp utbildningen så att den ska passa dina förutsättningar. Målet är att du skall kunna genomföra teoriprovet muntligt eller med förlängd provtid den dagen du är klar!

Du kanske eventuellt kan göra provet på datorn med ljudstöd, vi utforskar dina möjligheter och utvärderar tillsammans hur just DU skall göra DITT prov på Trafikverket.

Kom ihåg om du inte kan komma på en bokad tid måste du avboka senast dagen innan före klockan 15.00, annars tar vi full betalning!

Teorilektion 60 min pris 500:-

 

MUNTLIGT PROV

Vi kan hjälpa dig att få göra ett muntligt prov hos Trafikverket, om sådant behov finns. Du kan göra en sådan ansökan hos oss på trafikskolan tar cirka 30 min. resterande tid till 60 min läser vi teori, det kostar 500:- om du har en dokumenterad diagnos som exempel dyslexi, har du inte en dokumenterad diagnos krävs det i regel 1,5 lektioner, vi bokar då 2 lektioner och fortsätter att läsa teorin efter vi gjort ansökan.

Priserna gäller tillsvidare med reservation för eventuella prisjusteringar.