Loading Laddar...
 

Riskutbildning

RISKUTBILDNING Behörighet B - personbil

RISKETTAN B From. den 1 april 2009 infördes en ny obligatorisk del i körkortsutbildningen, Riskettan.

Riskettan B är en teoretisk utbildningsdel som handlar om riskbeteenden, trötthet, alkohol o andra droger och är en del av nollvisionens mål att skapa säkra och riskmedvetna förare.

Det krävs att du föranmäler dig.

Pris: 900:-


OBS! Du måste delta under hela utbildningen. Anmälan är bindande, om du inte kan komma på bokad tid måste du avboka senast dagen innan, före kl 15.00, annars tar vi full avgift.


RISKTVÅAN B

Risktvåan B är den praktiska utbildningdelen om riskbeteende som också kallas Halka. Den gör du på en särskild trafikövningsplats där du bland annat får köra på halt underlag. Den bokas i samråd med din lärare när du har kommit till slutet av din körkortsutbildning.

Pris 2500:- (ingår även i stora paketet intensivpaketet) Kom ihåg! Om du inte kan komma på risktvåan måste du avboka senast 3 dagar innan före 15.00, annars tar vi full betalning.

Priserna gäller tillsvidare med reservation för framtida prisjusteringar. Obligatorisk legitimationskontroll = Ta med giltig legitimation både till Riskettan och Risktvåan! (Giltigt pass går bra.) Riskettan B och Risktvåan B gäller i 5 år eller fram till att körkortet är utfärdat.