Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Endast försälning av kurser som bokas och betalas via e-handel.

Du kan som elev sätta in pengar på ditt elevsaldo då du behöver fylla på eller att du har minus på kontot.

Vi har ingen fraktkostnad då det är en tjänst ingen vara.

Avbokning av körlektion/utbildning skall ske senast dagen innan före 15.00, om körlektionen / utbildningen ej avbokas så tas full avgift ut. Du kan avboka via elevcentralen/ringa 0150-18155/ komma in till skolan.

Välkommen som elev på Trafikskolan Mitt i stan !

GDPR samtycke för behandling av personuppgifter

Samtycke för behandling av personuppgifter
Personuppgiftsansvarig
Trafikskolan Mitt i stan
Storgatan 49
641 45 KATRINEHOLM
Tel. 0150- 18 155
e-post: www.trafikskolanmittistan@outlook.com
Org.nr: 556852-3624
Samtycke
Trafikskolan Mitt i stan i Katrineholm skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till trafikskolan. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att kunna boka dig på tex.Körlektioner, Riskettan, Risktvåan, Handledarutbildning , teori o körprov.
De uppgifter vi avser att samla in och behandla är : Personnummer, namn , adress, e-mail och telefonnummer.
Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer att behandlas av receptionisten/ trafikskoleansvarig på skolan samt de trafiklärare som kommer arbeta med dig.
Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter muntlig ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig, dagen då du är klar med utbildning hos oss arkiveras du, du kan även meila eller ringa och säga att du vill arkiveras.
VD Evalena Axelsson